Κοινοποίηση σε:
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
5/5 - (3 votes)

Hot New τάσεις μπάνιου

Εξετάστε τις ακόλουθες καυτές νέες τάσεις στις ιδέες αναδιαμόρφωσης του μπάνιου στο σπίτι:

Το μάτι μπορεί να είναι το παράθυρο της ψυχής, αλλά οι ιδέες των παραθύρων του μπάνιου είναι η παραφωτίδα του μπάνιου. Τα καλά τοποθετημένα, δημιουργικά σχεδιασμένα παράθυρα μπορούν να κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Φέρτε φυσικό φως και ηλιακή ζεστασιά. Οι μοντέρνες ιδέες για παράθυρα μπάνιου προσθέτουν επίσης χαρακτήρα και ατμόσφαιρα στα σχέδια του μπάνιου στο σπίτι.
Οι ιδέες σπα στο σπίτι μπάνιου ζωντανεύουν κάτω από ιδέες παραθύρων μπάνιου όπως φεγγίτες και παράθυρα οροφής. Και οι δύο παρέχουν μοναδικό αερισμό. Οι φεγγίτες μπορούν πραγματικά να φωτίσουν ένα μικρό σχεδιασμό μπάνιου.
Οι τρέχουσες ιδέες αναδιαμόρφωσης μπάνιου στο σπίτι τονίζουν την ενεργειακή απόδοση. Επιλέξτε υλικά και μοντέλα χαρακτηριστικών που χαρακτηρίζουν ενεργειακά αποδοτικά χαρακτηριστικά, όπως ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και υψηλή βαθμολογία μόνωσης.
Μια καυτή τάση για κατασκευή μπάνιου υψηλής ποιότητας ή μοντέρνα σχέδια μπάνιου στο σπίτι είναι το θερμαινόμενο δάπεδο. Προσθέτοντας άνεση, ζεστασιά και πολυτέλεια σε ψυχρά πρωινά.
Η εγκατάσταση τηλεόρασης επίπεδης οθόνης με βάση το τοίχο γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής για τη σχεδίαση του μπάνιου στο σπίτι. Ειδικά για ιδέες ανακαίνισης σπα στο σπίτι ή μπάνιο.

Ιδέες αναδιαμόρφωσης μπάνιου με προϋπολογισμό

Ανανεώστε και ενημερώστε το παρόν μπάνιο σας με νέες, πιο μοντέρνες ιδέες αναδιαμόρφωσης μπάνιου στο σπίτι. Αντικαταστήστε τα παλιά φωτιστικά με νέα. ανοξείδωτο, ορείχαλκο ή πινέλο νικέλιο. Για μια πιο απρόσκοπτη εμφάνιση, αγώνες αγώνων. λαβές πόρτας και τουαλέτας, νεροχύτη, μπανιέρα και κουμπιά ντους κ.λπ.
Οι αποτελεσματικές συμβουλές αναδιαμόρφωσης του μπάνιου DIY περιλαμβάνουν ένα νέο παλτό βαφής. Επιλέξτε ένα χρώμα που συμπληρώνει το μεγάλο ή το μικρό μπάνιο σας. Λεμόνι σιφόν ή μαλακό μωβ για στιλ εξοχικής κατοικίας. χάλκινο μάραθο ή μια χαλαρωτική γήινη σκιά για έκκληση στο σπα. Δοκιμάστε το κόκκινο χρώμα της Τοσκάνης για εμφάνιση πολυτελούς ξενοδοχείου ή γοητεία παλαιού κόσμου, για τον σχεδιασμό του σπιτικού σας ονειρικού μπάνιου. Σημείωση: οι ιδιοκτήτες σπιτιού με παράθυρα μπάνιου που έχουν νότιο και δυτικό ηλιακό φως πρέπει να επιλέξουν προσεκτικά το χρώμα του τοίχου. Πολύ ζωντανά χρώματα θα μπορούσαν να φαίνονται υπερβολικά ακραία σε φυσικό έντονο φως. Ενώ τα ανατολικά και βόρεια παράθυρα έκθεσης μπορούν να κάνουν τα δροσερά χρώματα να φαίνονται άψυχα.

Ιδέες ανακαίνισης κύριου μπάνιου

Τα μοντέρνα σχέδια ανακαίνισης μπάνιου προσθέτουν πίτσα στον υπάρχοντα χώρο. Δημιουργία ενός πιο διακριτικού σχεδιασμού οικιακού μπάνιου. ένα που είναι πιο αποτελεσματικό και πιο μοναδικά εσείς!

Εξετάστε τις ιδέες αναδιαμόρφωσης του μπάνιου στο σπίτι, όπως η διεύρυνση του υπάρχοντος χώρου. Ή δώστε την εμφάνιση περισσότερου χώρου χρησιμοποιώντας ιδέες παραθύρων μπάνιου. Ένα παράθυρο με θέα ή ένα που επιτρέπει στο φυσικό φως και την ηλιακή ζεστασιά στο δωμάτιο να το κάνει πιο ανοιχτό. Και τα δύο κάνουν το μπάνιο να φαίνεται πιο φωτεινό και πιο ευρύχωρο. Άλλες ιδέες για παράθυρα μπάνιου περιλαμβάνουν φεγγίτες.

Εάν ένα σπα στο σπίτι είναι μέρος των ιδεών ανακαίνισης του μπάνιου σας, σκεφτείτε τα παράθυρα τέντας για άφθονη κυκλοφορία αέρα. Η καλή κυκλοφορία του αέρα θα μειώσει ή ακόμη και θα εξαλείψει τα προβλήματα μούχλας και ωιδίου.

The Bathroom Renovation Checklist

Μέρος του σκοπού μιας λίστας ελέγχου ανακαίνισης μπάνιου είναι η εκπόνηση ενός οικονομικού προϋπολογισμού, ρεαλιστικού. Και, στη συνέχεια, διαμορφώστε την κατασκευή μπάνιου υψηλής ποιότητας, το μικρό σχεδιασμό μπάνιου ή τις ιδέες σπα μπάνιου με αυτόν τον προϋπολογισμό. Ενσωματώστε στα σχέδιά σας τα σχέδια οικιακού μπάνιου που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας και της οικογένειάς σας.

Σημείωση: τα επίσημα αρχιτεκτονικά σχέδια θα σας βοηθήσουν να απεικονίσετε τις ιδέες ανακαίνισης του κύριου μπάνιου σας ή το νέο μικρό σχεδιασμό μπάνιου Πολλοί επαγγελματίες κατασκευαστές μπάνιου ή κατασκευαστές μπάνιου υψηλών προδιαγραφών παρέχουν δωρεάν τρισδιάστατες βελτιωμένες εικόνες κατόπιν αιτήματος.

Προσθέστε μια λίστα υλικών στη λίστα ελέγχου ανακαίνισης του μπάνιου σας. Αναλύστε όλες τις προμήθειες κτιρίων, τα χαρακτηριστικά του μπάνιου, τα φωτιστικά κ.λπ. Συμπεριλάβετε τον τύπο, τη σειρά, το μέγεθος, το μοντέλο, την επωνυμία και την ποιότητα κάθε αντικειμένου. Καθορίστε το κόστος ανά μονάδα, την απαιτούμενη ποσότητα και το υπολογισμένο κόστος. Ακολουθείται από το μεγάλο σύνολο όλων των υλικών που απαιτούνται για τη νέα σας στέγη μπάνιου ή ανακαίνιση σπιτιού στο όνειρο.

Κοινοποίηση σε:
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Call Now Button